tiistai 20. kesäkuuta 2023

Bye bye Cairns!

Viikko on mennyt nopeasti ja kaikki tarvittava on saatu tehtyä. Oli kiva tavata Lauri ja Ansku sekä pojat. Lauri on ollut suureksi avuksi, meillä on käytännössä ollut privaattikuski. Kauppareissujen lisäksi hurautimme yhtenä iltapäivänä näköalapaikalle. Sen enemmän emme ole turistina olleet, siihen olotilaan pitäisi olla reilummin aikaa.  

Olemme tavanneet viimeksi Suomessa vuonna 2012.
Oli todella mukava jälleennäkeminen, kiitos Lauri!

Cairns on perustettu 1876. Korkeat rantahotellit eivät kuvassa näy,
muuten asutus on tyypillistä matalaa omakotitaloa.

Nyt odotetaan pääsyä polttoainelaituriin. Tankkaukseen pitää varata aika, ja kun soitin tänään kello 8.30, ensimmäinen vapaa aika oli 14.30! Se oli yllätys, olimme suunnitelleet aamupäivälähtöä, mutta se siirtyi  iltapäivään. No, ehdin käydä ostamassa Hanskille karkkia, sellaisia värikkäitä kumisia lastenkarkkeja. Suklaa alkaa olla näillä lämötiloilla jo huono hankinta. Varsinkin kun jääkaapit ovat niin täynnä kaikkea muuta, ettei sinne mahdu levyn levyä.

Maauimala on yksi parhaita paikkoja!


 Darwiniin on matkaa 1200 merimailia. Australian pohjoisimpaan kärkeen, Cape Yorkiin on noin 400 mpk, ja siitä sitten kokka länteen yli Carpentarialahden, joka sijaitsee Arafuranmeren eteläpuolella. Matkalla ei ole GSM-kenttää kuin ehkä paikoin, joten olemme online vasta Darwinissa. Sinne saavumme joskus heinäkuun alussa.

Lähde Wikipedia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti